قرارداد شرکت ملی صنایع پتروشیمی و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت

آیین امضای قرارداد شرکت ملی صنایع پتروشیمی و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت

مجید دفتری روز چهارشنبه (۲۴ اسفندماه) در آیین امضای قرارداد شرکت ملی صنایع پتروشیمی و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت با اشاره به اینکه پژوهش و فناوری مانند چرخ‌دنده‌ای همه بخش‌ها را در کشور به حرکت درمی‌آورد، بیان کرد: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی سه مرکز فعال در تهران، ماهشهر و اراک دارد و در حال تجهیز مرکز عسلویه نیز است.

وی افزود: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی از ۲۰ سال گذشته پروژه‌های متعددی را با دانشگاه‌های کشور تعریف کرده است و هم‌اکنون نیز این همکاری ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی دسترسی آسان به کارشناسان برای رفع مشکلات فرآیندی، امکان بهبود فرآیند براساس بازخوردهای واحدهای صنعتی، ایجاد مرجع برای صادرات فناوری و خدمات به کشورهای دیگر و ارزآوری، توانمندسازی شرکت‌های مهندسی و طراحی داخلی، کاهش چشمگیر قیمت تمام‌شده واحدهای صنعتی و ایجاد اشتغال و جلوگیری از خروج ارزش را جمله مزایای استفاده از فناوری‌های بومی و دانش‌بنیان دانست.

دفتری تأکید کرد: استفاده از لایسنس ایرانی ۳۰ تا ۴۵ درصد کاهش قیمت تمام‌شده واحد صنعتی را به همراه دارد.

وی با بیان اینکه شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با شرکت‌های دانش‌بنیان بیشماری همکاری دارد، گفت: گردش مالی شرکت‌های همکاری با تعداد لایسنس‌هایی که تاکنون به صنعت ارائه کرده‌ایم ۱۰۰ میلیون یورو در سال پیش‌بینی می‌شود.

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی به ۹۹ کاتالیست، فعال‌کننده و جاذب در صنعت پتروشیمی اشاره و اظهار کرد: تاکنون ۸۴ درصد اینها بومی‌سازی شده و ۱۵ درصد مابقی در دولت سیزدهم داخلی‌سازی خواهند شد.

دفتری، مجموع قراردادها و موافقت‌نامه‌های شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی را ۸۰ مورد عنوان کرد که ۲۴ درصد آن در حوزه مواد شیمیایی نوین و ۱۰ درصد آن در حوزه کاتالیست‌های پلیمری و فرآیندهای غیرپلیمری بوده است.

قرارداد عاملیت بند (ه) تبصره ۱۸ روزچهارشنبه (۲۴ اسفندماه)  بین مرتضی شاهمیرزایی معان وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و حمید حیدری، صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت با هدف حمایت حداکثری از شرکت‌های دانش‌بنیان امضا شد و به امضای و مدیران عامل دو شرکت رسید.

عظیم کلانتری‌اصل امروز (چهارشنبه، ۲۴ اسفندماه) در آیین امضای قرارداد شرکت ملی صنایع پتروشیمی و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت اظهار کرد: پژوهشگاه صنعت نفت با سابقه ۶۰ ساله فعالیت حوزه صنعت نفت را از اکتشاف تا صادرات پوشش می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه دستیابی به فناوری یک فرآیند طولانی مدت است، افزود: کشور ما به‌دلیل شرایط تحریم نیاز به توسعه پرشتاب دارد.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت ادامه داد: پژوهشگاه صنعت نفت با ۱۶۰۰ نوع خدمات آزمایشگاهی می‌تواند در تأمین دانش‌های فنی فرآیندی، انتقال فناوری و بومی‌سازی تجهیزات صنعت پتروشیمی ارائه خدمت کند.

کلانتری‌اصل به توسعه ۲۰ نوع کاتالیست در پژوهشگاه صنعت نفت اشاره کرد و گفت: پژوهشگاه صنعت نفت متمرکز بر توسعه دانش فنی است و افزون‌بر مجری توسعه دانش و فناوری، نگاه مدیریتی به توسعه فناوری نیز دارد.

وی به اجرای ۱۵۷ پروژه با شرکت‌های پتروشیمی در سال‌های گذشته اشاره و تأکید کرد: باید فعالیت‌مان را در حوزه صنعت پتروشیمی گسترش دهیم و آماده همکاری با شرکت‌های پتروشیمی و دانش‌بنیان برای داخلی‌سازی دانش‌های فنی مورد نیاز صنعت پتروشیمی در برنامه هفتم و هشتم توسعه هستیم.

قرارداد عاملیت بند (ه) تبصره ۱۸ میان مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و حمید حیدری، صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت با هدف حمایت حداکثری از شرکت‌های دانش‌بنیان امضا شد و به امضای و مدیران عامل دو شرکت رسید.

Image